Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Візит до Загребського університету


З 18 до 24 березня 2018 р. у Загребському університеті перебувала делегація нашого університету у складі начальника науково-дослідної частини, професора Р.О. Дичковського та завідувач кафедри загальної та структурної геології, доцент С.В. Шевченко. Даний візит проходив у рамках реалізації програми європейської мобільності Еразмус+. Окрім програми мобільності науковці нашого університету спільно із хорватськими колегами реалізують проект «ESEE Міжнародна гірнича школа у Дубровніку», що є складовою програми ЄС Горизонт 2020 (KIC сировинні матеріали).

Дана Школа об'єднує міжнародних експертів в області сировинних матеріалів у Східній та Південно-Східній Європі. Тематичні семінари спрямовані на безпосередню передачу знань від відомих експертів до учасників, а також створення відкритого діалогу між студентами. Знання та навички, отримані на ESEE, спрямовано на підвищення конкурентоспроможності гірничих інженерів на ринку праці.

Крім офіційних заходів, пов’язаних із ознайомленням із структурою факультету гірництва геології та нафтової справи Загребського університету та прочитання лекцій студентам цього вищого навчального закладу наші працівники обговорили основні завдання щодо реалізації проекту «ESEE Міжнародна гірнича школа у Дубровніку». Було установлено основні тематики та вимоги щодо викладацького складу для забезпечення високої якості представлення матеріалу на даному заході.



Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт